C-Hotels Burlington

Kamers

Van een kleine kamer aan de koerzijde tot een prachtige penthouse Suite met zicht op de jachthaven, bieden wij voor ieders budget een comfortabele kamer aan. Elke kamer beschikt over gratis WIFI. 's Ochtens kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met zicht op de jachthaven, dat steeds inbegrepen is in de kamerprijs.

Comfort kamer

1- of 2-persoonskamer, tweepersoonsbed of 2 bedden, ligbad of douche, lavabo, toilet,make-up spiegel, tv, telefoon, safe, gratis WIFI.

Kleine kamer koerzijde

1- of 2-persoonskamer, tweepersoonsbed of 2 bedden, douche, lavabo, toilet,make-up spiegel, tv, telefoon, safe, gratis WIFI.

Superior kamer

1- of 2-persoonskamer, tweepersoonsbed of 2 bedden, ligbad , lavabo, toilet,make-up spiegel, tv, telefoon, safe, salon, kleine frigo, gratis WIFI.

Familie kamer

4-persoonskamer, tweepersoonsbed en een stapelbed, ligbad, lavabo, toilet,make-up spiegel, tv, telefoon, safe, kleine frigo, salon, gratis WIFI.

Penthouse suite

Afzonderlijke slaapkamer met tweepersoonsbed, ligbad, lavabo, toilet, make-up spiegel, tv, telefoon, safe, kleine frigo, salon met zetel(bed), prive terras, gratis WIFI.

Woonboot

The Houseboat by C-Hotels Burlington ligt in de jachthaven van Oostende. Vlakbij de vele winkelstraten. De boot is voorzien van gratis WiFi, een zonnig terras en airconditioning. 

De boot is voorzien van slaapkamer met dubbel bed en een slaapkamer met stapelbed, een keuken met een vaatwasser, een flatscreen-tv, een zithoek en een badkamer met een douche.

Bedankt aan onze partner Westtoer om deze unieke beleving mogelijk te maken.